Uleiul de masline extravirgin “Physis of Crete 0.2” este un ulei de calitate superioara, premiat la nivel mondial, cu aciditate foarte scazuta de doar 0.2%, obtinut prin presare la rece, direct din masline doar prin mijloace mecanice, cu o aroma deosebita si fructata, provenind din regiunea Mirabello - Lassithi zona de est a insulei Creta.
Provine din varietate de masline soi Koroneiki, din regiunea Mirabello - Lassithi zona de est a insulei Creta.
Este obtinut de catre un producator local cu traditie. Face parte din gama producatorului cu acelasi nume, premiata anual la numeroase competitii internationale de profil la nivel mondial. Ideal pentru dieta mediteraneana.
Excelent pentru salate si gatit.
valori nutritionale per 100 gr: 824 kcal / 3389 kj
Specialitate de pasta de masline verzi 100% naturala Grecia.
Ingrediente: pasta de masline verzi, otet de struguri ,ulei de masline extra-virgin, ierburi aromatice, usturoi.
Specialitate de pasta de masline picanta 100% naturala Grecia.
Ingrediente: pasta de masline verzi, rosii uscate la soare, oregano, busuioc, sare, chilli, ulei de masline extra-virgin.
Specialitate de pasta de masline kalamata 100% naturala Grecia.
Ingrediente: pasta de masline kalamata, otet balsamic ,ulei de masline, oregano, cimbru, usturoi.
Masline verzi marinate natural cu cimbru de provenienta Insula Creta -Grecia
punga vacuum 250 Ingrediente: masline verzi, sare, cimbru, ulei de masline extravirgin
Masline verzi marinate natural cu tarhon de provenienta Insula Creta -Grecia
punga vacuum 250 Ingrediente: masline verzi, apa, sare, tarhon, ulei de masline extravirgin
Maslinele cretane negre cu sare stafidite ( Stafidolies)
Ingrediente: masline cretane, sare, ulei de masline extravirgin
Maslinele cretane negre cu sare stafidite - denumite si Stafidolies sunt o specialitate provenind dintr-o varietate de masline tip ‘Hondroelia’ din Insula Creta.
Dupa ce au fost culese, prepararea lor prin metode traditionale dureaza aproximativ 75 de zile pana la momentul cand sunt gata pentru a putea fi consumate.
Acest tip de masline este delicios de savurat si consumat ca atare, una cate una, sau in salate si pe tartine.
Gem de smochine - produs traditional grecesc
Ingrediente: smochine, zahar, glucoza, acid citric, potasium sorbate 0.1%
Gem de masline din masline coapte negre selectate.
Se poate servi atat ca desert cat si alaturi de preparate din carne.
Ingrediente: masline, mar, zahar, miere, glucoza, acid citric, potasium sorbate 0.1%